4 Ekim 2010 Pazartesi

Ne Yaptın Bülent Hoca?

Blogta başlattığım Teknik Direktör Toto yarışmasının üzerinden 48 saat geçmedi ki bu sabah Bülent Uygun'un istifası geldi. Tamamen bloguma sabotaj :) olarak düşündüğüm bu istifanın gerekçesini Bülent Uygun Bucaspor resmi sitesinden;
"Aradan geçen zaman zarfında oynadığımız futbolun; puan durumuyla paralel gitmeyen göstergesi ve yeni başkanımız sayın Şeref Üstündağ’ın göreve gelmesi daha sağlıklı bir vizyon ve bakış açısı oluşturabilmeleri nedeniyle milli takım maçları nedeniyle verilen aranın da bu değerlendirmeye katkısı olacağını düşünerek bu görevimden istifa ettim."
cümleleriyle açıklamaya çalışmış. Kasımpaşa ve Eskişehirspor'un henüz galibiyetle tanışamadığı ligimizde yenildiği Galatasaray'dan sadece 6 puan geride bir takımın teknik direktörün istifasını fazlasıyla şaşırtıcı buldum. Olan bizim yarışmaya oldu demeyeceğim çünkü yarışmayı bir sonraki istifa edecek olan hoca tahmini ve büyüklerden hangi hocanın gideceği şeklinde devam ettirme kararı aldım. Zaten şu ana kadar gelen yorumlarda Bülent Uygun adı geçmemişti. Anlayacağınız yarışma devam ediyor. Ama bu ligte bu yarışma ne kadar sürer o da ayrı bir konu. Yarışmaya katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

1 yorum:

fenerlihüseyin dedi ki...

Bir gerekçe vardır bu istifada gerekçeden içeru !