27 Ekim 2010 Çarşamba

Grup İndirimi

Dokuz haftasını geride bıraktığımız ligimizde zirve yarışı süredursun tam altı takım teknik adamlarıyla yollarını ayırdı.İlk teknik direktör değişikliğine giden Manisaspor, 4. haftanın ardından Hakan Kutlu ile yollarını ayırdıktan sonra Hikmet Karaman'ı iş başına getirdi. Bu değişikliğin ardından Eskişehirspor ile Rıza Çalımbay yollarını ayırırken, Bucaspor'da Bülent Uygun görevinden istifa etti. Eskişehir temsilcisi Çalımbay'ın yerine Bülent Uygun'u göreve getirirken, Bucaspor da Samet Aybaba ile anlaştı.Gençlerbirliği de Thomas Doll ile yollarını ayırdığını duyururken, takımı Doll'un yardımcısı Ralf Zumdick'e emanet etti. Ankaragücü yenilgisinin ardından Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın yerine Hagi göreve getirilirken, Süper Lig'de son olarak Sivasspor'da Mesut Bakkal'dan boşalan teknik adamlık görevini Rıza Çalımbay devraldı.
Bu teknik adam trafiğini tek bir cümlede anlatmaya çalışırsak; Rıza Eskişehir'den Sivas'a, Bülent Buca'dan Eskişehire, Samet Aybaba Buca'ya, Mesut Bakkal'da bir ihtimal Gençlerbirliğine.... diye uzayıp gidecek. Bu da bana Cem Yılmaz'ın Gora filmindeki Erşan Kuneri karakterinin meşhur repliğini hatırlattı;
Yok abi yok mümkün değil. Benim adım Erşan Kuneri. Pornocumuyum ben. Donla sevişçek dedim ben. Tabi canım tabi ahçı uşak bahçıvan şöför hepsi. Köşkte geçiyor olay zaten abi. Ahçı bahçınava bahçıvan şöförü, şöför uşağı sonra hepsi uşağı. Tabi canım tabi bastır hemen afişi seçip gönderiyorum filmin adı Grup İndirimi..."

Hiç yorum yok: