6 Eylül 2010 Pazartesi

Buradan İzlemek 417,65 TL, Fenerbahçe Sevgisi Paha Biçilemez


Şükrü Saracoğlu'nda 2010-2011 sezonunun kombine kartlarının satışı devam ediyor. Takım önce Şampiyonlar Ligi'ne daha sonrada UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda edince kombinelere ilgi geçen sezonlara göre daha düşük kaldı. Gerçi şu an ulaşılan rakamlar Guti'li Q7'li Beşiktaş'ın sattığı kombineden fazla.
Türkiye'nin tartışmasın en konforlu, en güzel stadlarından biri Şükrü Saracoğlu Stadı. Fenerbahçe gibi kadrosunda bir sürü milli ve yabancı yıldızı barındıran bir kulübe hizmet ediyor. Resimlerdeki tribün Fenerim Alt D-Blok tribünü. Kombine kart fiyatı bu sene 7.100 TL. Parayı denkleştirip buradan bir kombine aldığımızı hayal edelim. (Henüz kale arkası dışında bir yerden maç izlememiş biri olarak) Bu sezon içeride oynanacak 15 Spor Toto Süper Ligi karşılaşması var. Türkiye Kupasında da gruplarda oynanacak dört maçın 2 si içeride. Toplamda 17 maç garanti. Ödediğiniz paraya böldüğünüzde maçın tanesi 417,65 TL'ye geliyor. Garanti 17 maç dediğime bakmayın iki tane öküzün sahaya atacağı pet şişe ile bu sayı çok kolay 14-15 lere düşerken, bir maça ödeyeceğiniz parada 507,14 TL'ye çıkabilir. Eski parayla yarım milyara bir maç izlemek. Vay anasını sayın seyirciler.
Tamam kabul ediyorum çok uç örnekler verdim. Bu stadta daha ucuz koltuklarda var. Sezon içerisinde seyircisiz oynama cezası almaya da biliriz. Türkiye Kupası'nı yine finalde kaybedip sahamızda ekstra 2 maç daha da yapabiliriz. Yine de bu kombine fiyatları ve evimizde oynayacağımız maç sayısının azlığı bu hesapları yaptırdı bana. Para zenginin çene benim değil mi?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayatım boyunca değil Kadıköy'e İstanbul'a bile gelmişliğim yok.
Hani kahvelerde maç izleye izleye o stadı yakından görmek ya da bir maçı izleyebileceğim en kötü noktadan izleyebilmek nasip olmadı.

Yahu bi de böyle bir yazı okuyunca gidip Küçük Emrah dinlerken Güiza'nın kaçırdığı golleri izleyesim geldi.