22 Eylül 2010 Çarşamba

Azimle Duvarı Delmek

Ne güzel söylemişler. "Azimle işeyen duvarı deler" diye. Fotoğraflar pazar gecesi Şükrü Saracoğlu Stadının konuk takım tuvaletlerinden. Adamlar duvarı delmiş ya :) Adam dediğime bakmayın lafın gelişi. Adam olanın yapacağı şeyler değil bunlar.Gerçi ilk defa gördüğümüz manzaralar da değil. Böyle çirkinliklerin alışkanlık olmasını kanıksanmasını da istemiyorum ama bir noktayı hatırlatmak istiyorum.
Sevgili(!) rakip takım taraftarı hayvani duygularla gerçekleştirdiğin bu olayın Fenerbahçe Spor Kulübüne en ufak maddi ve manevi zararı yok. Yaptığın hasar kulüp tarafından tespit edilip, TFF'ye bildirilir ve tuttuğun takımdan tahsil edilir. Kulübünde bu parayı sana sattığı forma, kombinelerden kazandıklarıyla öder. Senin anlayacağın ( ki sanmıyorum ) parasını ödediğin aynayı, klozeti kırıyorsun. Yaptığın öküzlükte şanlı tarihine bir anektot olarak geçiyor. Bu stadın konuk takım taraftar tuvaletleri senede en az iki defa yenileniyor. Sağolsun ödemeyi de genelde Adnan Polat ve Yıldırım Demirören yapıyor. Kulübüne rakip takımın veremeyeceği maddi ve manevi zararı kendi ellerinle veriyorsun. Belki o kalın kafanı birazcık kullanırsında bir daha geldiğinde sifonu çekmeyen arkadaşını bile uyarırsın.
"Hopp bilader neden sifonu çekmiyorsun. Parasını biz ödüyoruz bu tuvaletlerin."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Doğuştan hayvan olanların davranışı bunlar.
Eline sağlık .

TANGO dedi ki...

@yedincisamuray
Genellemeyelim diyeceğim ama bu kadar zarar 3-5 kişiylede verilmez sanırım. Ama tek bir kulübe de mal etmeyelim. Aynı sahneler farklı stadlarda da karşımıza çıkıyor. Ahlak dersi vermek yada bu yaşa gelmiş insanları adam etmek vazifemiz değil ama en azından biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum.